Norges Beste Reiseblogg, badge

Norges beste reiseblogger:

Konkurransen er avsluttet.

TinaReiser har blitt nominert til Norges beste reiseblogger i TrueStory’s konkurranse. Dette synes jeg er veldig kjekt, og enda kjekkere er det om dere vil bruke ett minutt på å stemme på meg. Da hadde jeg blitt veldig glad! Det er mulig å avgi én stemme per dag, og vil dere stemme på meg velger dere «Tinareiser» her.

Dette er ikke en offisiell kåring av Norges beste reiseblogger, det gjøres under reiselivsmessen som er én gang i året.

TrueStory som har denne konkurransen er en portal som tilbyr mange ulike opplevelser. Blant annet klatring, spa, ulike mat- og drikkekurs, og safari. Når du avgir stemme kan du også bli med i trekningen av et gavekort på 1000kr hos TrueStory.

Her kan du se hvilke opplevelser du kan velge mellom.

TrueStory logo

Jeg hadde virkelig ikke forventet å bli nominert til Norges beste reiseblogger, og synes dette er veldig kult. Det er mange andre supre reiseblogger med i konkurransen, mange av de leser jeg også selv. Veldig kjekt å være nominert blant alle disse flinke reisebloggerne 🙂

Skjermbilde av informasjon om TinaReiser på TrueStory i konkurransen om Norges Beste Reiseblogger
Her er informasjonen som står om min blogg på TrueStory

Stem gjerne på meg her!

Vil du lese litt av det jeg har skrevet tidligere kan du også gjøre det. Jeg har reist i Europa, Afrika og Asia, og jeg har gått fjellturer her hjemme i Norge.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.